Kush jemi

Rreth nesh

Aftësitë

Çka mund të bëjmë për biznesin tuaj

Ne besojmë në standarde të thjeshtakreative dhe fleksibile të dizajnit.

15k +
Klientë aktiv
680 +
Projekte të realizuara
42k +
orë pune
5 +
Vite përvojë
Vlerat tona

Çka besojmë

  • Ne vlerësojmë se besimi është vlera më e rëndësishme e B2B.
  • Ne vlerësojmë në zgjidhje efektive dhe shfrytëzim efiçient të burimeve.
  • Ne besojmë në adaptimin e teknoligjisë me nevojat e klientit.
  • Ne vlerësojmë se outsourcing është një rrugë e mirë për krijimin e avantazhit konkurrues.
Strategji digjitale
Zgjidhje softuerike
Zhvillime për web dhe mobile
rreth nesh

Kush jemi?

Ne jemi një kompani e re, e themeluar në vitin 2016 në Kosovë, që mundohemi të krijojmë zgjidhje për nevojat e klientëve tanë, gjegjësisht kompanive, me një çmim të arsyeshëm. Outsourcing është vërtetuar të jetë e suksesshme, dhe ne kemi për qëllim të krijojmë zgjidhje të problemeve të cilat janë me kosto më të ulët se në Europë, por me kualitet të njejtë. Kur kemi parasysh nevojat e kompanive, ne e dijmë që nuk ka një zgjidhje për të gjithë. Ne krijojmë zgjidhje të cilat janë për kohë më të gjatë, për arsye se ne i krijojmë ato me teknologji më të re dhe shkallëzim në mendjen tonë.

Bashkangjituni të zhvillojmë zgjidhjet më të mira digjitale.