Me Fahrschule Live, sistemi ynë ERP për autoshkollat ​​nga Gjermania, pronarët e autoshkollave mund të menaxhojnë biznesin e tyre në një mënyrë efikase, të kursyer në kohë dhe të pavarur nga vendndodhja. Ne u mundësojmë pronarëve të autoshkollave që të përqendrohen më shumë në punën për kompaninë dhe jo në kompaninë.

Së shpejti do të mësoni më shumë rreth sistemit tonë inovativ ERP për autoshkollat ​​këtu.