Restaurant ‘Te Halimi’

Restaurant ‘Te Halimi’

Rreth projektit

Ishte kënaqësi të punojmë me një kompani vendase, e cila është njëkohësisht edhe zingjir restaurantesh në Kosovë. Gjithashtu është projekti i parë me një restaurant për ne. Tehalimi.me ka një stil tjetër të faqes. Një webfaqe e mbushur me fotografi të ambientit të restauraneve, gjithashtu edhe recetën brend që është pula e shumëkërkuar dhe e njohur. Ngjyrat të webfaqes janë përdorur që të kombinohen me logon, ambientin dhe atmosferen e restaurantit që reprezentojnë Te Halimi në përgjithsi. Është një faqe e thjeshtë por me stil dhe modern. Përmban të gjitha informatat e nevojshme. Ju falenderojmë paraprakisht për vizitën e faqes që krijuam që të keni një përshtypje të dorës së parë të restaurantit.

Detajet e projektit