Automobile Kloten

Automobile Kloten

Rreth projektit

E dizajnuam këtë webfaqe për një ndër klientët tanë në Zvicërr që të paraqesim një përshtypje të mirë kompanive të automekanikëve benefitin e një webfaqe të mirë. Kjo faqe është e stilit modern, me ngjyra dhe shumë interesante që të shikohet, gjithashtu është e mbushur me informata relevante të pasojave dhe problematikave të veturave. Nga kjo faqe mund të bëhen edhe termine, mund të shikosh profilin e Instagramit të klientit (e realizuar me Instagram feed plugin), mund të shohësh lokacionin ekzakt të kompanisë nga google maps. Yoest SEO është përdorur për performancën më të mirë të SEO në Google rankings. Për të thjeshtëzuar pak, nësë kemi zgjuar kurreshtjen te ju, vizito faqen www.automobile-kloten.ch dhe përfito përshtypjen tënde.

Detajet e projektit